Werkwijze

In het kort

  • Ik zet de meest efficiënte route uit om het best mogelijke resultaat te bereiken
  • Bij het bepalen van de strategie denk ik tien stappen vooruit
  • Iedere zaak is anders. Dat vergt juridisch maatwerk en een pragmatische inslag
  • In de communicatie streef ik naar helder en begrijpelijk taalgebruik 
  • Domme vragen bestaan niet. Vraag zoveel mogelijk. Dat zal ik ook doen 
  • Bij alle belangrijke stappen sta ik open voor jouw ideeën. Dat kan een mooie synergie opleveren
  • Commentaar op concept documenten neem ik ter harte; samen komen we tot het beste resultaat

Waar?

Kennen we elkaar nog niet persoonlijk? Dan maak ik graag kennis in een persoonlijk gesprek. Dat kan bij mij op kantoor in Breda, waar je met alle egards en in een stijlvolle en niet alledaagse omgeving wordt ontvangen. Maar ik kom ook graag naar jouw bedrijf toe. Ik neem graag een kijkje in de keuken, zodat ik de processen rond het product of de dienst en de organisatie van het bedrijf leer kennen. 

Wanneer?

Vanaf het moment dat wij met elkaar in zee gaan, vind je juridisch gezien in mij je partner, steun en toeverlaat. Zonder tussenkomst van telefonistes en secretaresses. Een ultrakort lijntje dus. Ik ben letterlijk 24/7 rechtstreeks bereikbaar, afwezigheid wegens zittingen of besprekingen daargelaten uiteraard. Maar in die gevallen bel of mail ik je zo spoedig mogelijk terug

Hoe?

De crux zit wat mij betreft in persoonlijk, open en no-nonsens contact. Contact dat is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Dus prettig en zonder fratsen! Daarmee wordt ook voorkomen dat – bewust of onbewust – feiten achtergehouden worden die voor de behandeling van de zaak van belang kunnen zijn.

Als advocaat ben ik gedreven en strijdbaar en streef ik naar het beste resultaat. Wel vind ik dat je realistisch moet blijven. Bijvoorbeeld wanneer een juridisch conflict mijns inziens zal uitdraaien op een verloren of onevenredig dure rechtsstrijd. In die situaties gaan we in overleg over de onderhandelingsstrategie. 
Maar ook in kansrijke zaken van enig belang kan het voordelen bieden om eerst een minnelijke regeling te beproeven. Eindeloos dooronderhandelen is echter niet mijn stijl. Zodra ik merk dat het voortzetten van onderhandelingen geen meerwaarde heeft, transformeer ik in een procestijger die de tanden laat zien.